Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на Областна дирекция на МВР – Ямбол

За часове служители от РУ – Стралджа разкриха кражба на пари от частен дом. Вчера полицаите реагирали незабавно на сигнал, че в село Недялско, от дома на 61-годишен мъж е извършена кражба на 480 лева. В резултат на проведените бързи издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят – 21-годишен местен жител. Работата по случая продължава в рамките на образуваното бързо производство.

В РУ – Ямбол е постъпил сигнал от жител на града, за това че през нощта срещу 14 декември е нанесено увреждане, чрез впръскване на монтажна пяна във вратите на лек автомобил „Пежо-307“, паркиран в комплекс „Диана“. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. По случая е образувано е досъдебно производство.

Служители от РУ – Елхово разследват неправомерно въздействие върху уред за отчитане на изразходена електрическа енергия в частен имот, в землището на село Мелница. Вчера, при проверка в имота е установено, че са създадени условия за непълно отчитане от електромера на потребената електрическа енергия. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава.