Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на Областна дирекция на МВР – Ямбол

На 3 декември, в 18:05 ч. от тел. 112 в дежурната част на ОДМВР-Ямбол е постъпил сигнал, че пред жилищен блок в комплекс „Златен рог“, мъж   нанася   побой  на  млада  жена Отзовалите се на сигнала полицейски екипи установяват на място потърпевшата- 23-годишна жена. Изяснено е, че тя е нападната от неин познат, който и е нанесъл  няколко удара с ръка  в областта на лицето, съборил я земята и й отнел мобилен телефон. Очевидци на случая съдействали на униформените с информация за посоката на оттегляне на извършителя и в резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан 20-годишен местен жител. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

 

В РУ-Стралджа е започнато бързо производство срещу 24-годишен мъж, за това че вечерта на 2 декември той е управлявал лек автомобил „БМВ 320И“, който не  регистриран по надлежния ред – престъпление по чл.345,ал.2 във връзка с ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

 

Вчера, около 14:00 ч. в град Ямбол полицейски автопатрул е спрял за проверка лек автомобил „БМВ-320“, управляван от 24-годишен мъж. При теста на водача за употреба на наркотични вещества техническото средство е отчело положителен резултат. Водачът е дал материал за медицинско изследване. Работата по случая продължава.

 

Тази сутрин, в 04:35 ч. в РУ – Елхово е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на път І-7, в посока към ГКПП – Лесово. Лек автомобил „Мерцедес С220“,  управляван от 50-годишен мъж, напуска платното и навлиза в крайпътна канавка в дясно по посока на движението си. В следствие на инцидента 29-годишен пътник в колата е настанен за наблюдение в МБАЛ – Ямбол, с болка в областта на главата, без опасност за живота. При тестването на водача за употреба на алкохол техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила. Причината за произшествието е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.