Избори 2021: С „Цветя за героите“ стартира кампанията на „Изправи се.Бг“ в Ямбол

     С две инициативи – „Цветя за героите“ и “ Пътят към справедливостта“ откри в Ямбол своята предизборна кампания коалиция „Изправи се .Бг! Ние идваме“. 
„Днес България се намира в криза! Нужни са й герои – затова решихме да вземем пример и вдъхновение от смелите мъже и жени, платили най-високата цена, за да я има Свободна България! През кампанията ние ви каним заедно да засадим по няколко хризантеми пред войнишкия паметник или пък пред паметника на бележит българин във вашия квартал, вашето село, във вашето населено място. Нека заедно си спомним за подвига, саможертвата и приноса на тези достойни хора, на които дължим Свободна и Независима България. Нека всички ние, будните и активни граждани, се превърнем в героите, от които България има нужда днес, за да я направим такава, каквато искаме да бъде тя за нас, за нашите родители и деца! “ . С този призив към хората от областта се обърнаха кандидатите за народни представители от листата на коалицията. Първите цветя те засадиха пред паметника на Георги Дражев в Ямбол, където всеки един от тях беше представен пред гражданите. 
     За да бъде една държава силна и просперираща най-напред трябва да върнем справедливостта и законността! Без тези две оси няма как всичко останало да съществува и да се развива нормално, смятат от коалицията.  Ето защо кандидатите от ямболската листа символично извървяха „Пътят към справедливостта“ веднага след като засадиха и поднесоха цветя на героите. Пред съдебната палата водачът на листата адв.Минчо Спасов подчерта, че основен приоритет в програмата на ‘Изправи се“ е съдебната реформа. Проблемите, с които се среща българския народ, са свързани с върховенството на правото и борбата с корупцията, ето защо промяната на държавата ни трябва да започне именно от тук!- каза той.
Уверени и със самочувствие започваме предизборната надпревара, защото парламентарната група на „Изправи се.Бг“ в предходните два парламента макар и малобройна беше много активна и успя да изпълни дадените обещания, а именно увеличението на пенсиите, увеличението на майчинството за втората година, ревизия на злоупотребите в управлението на Бойко Борисов, актуализацията на бюджета. Но още много други важни закони и промени не успяха да стигнат до гласуване и за да бъде довършено започнатото, трябва всички заедно да се изправим и да подкрепим промяната!, категорични са от коалицията. 
Водач за 31 МИР -Ямбол е адв.Минчо Спасов. 
 
✅3️⃣1️⃣
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление