Иван Йоргов влиза в битката за кметския стол на община „Тунджа“

Иван Йоргов е кандидатът за кмет на община „Тунджа“, издигнат от партийната структура на АБВ. Кандидатурата му беше представена пред медиите от председателя на Областния съвет на ПП „АБВ“ – Ямбол Здравко Златаров. На пресконференцията присъстваха председателят на партията Румен Петков и зам.-председателят В. Маринов. В местните избори АБВ-Тунджа ще участва самостоятелно, а водач на листата за общински съветници ще бъде Здравко Златаров, стана ясно още на срещата. Румен Петков мотивира избора на Иван Йоргов с обществените и личностните му качества: „човек със силен дух, шампионско самочувствие и достойнство“. Този избор е най-добрият за община Тунджа, една тежка за администриране и управление община,  обобщи г-н Петков.
Иван Йоргов посочи някои от своите приоритети: създаване на условия за достоен живот на гражданите на община Тунджа, за задържане на младите хора в селищата на общината, за превръщането на общината в най-привлекателната.

 Иван Йоргов, майстор на спорта по свободна борба, заслужил майстор на спорта и заслужил треньор по самбо, съдия по самбо, учител по физическо възпитание и спорт, председател на спортен клуб по борба и самбо –Ямбол, бивш зам.-областен управител на Ямбол.