Започва втора кампания за набиране на книги за къщичките за книги в градския парк

Община Ямбол и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните стартира нова кампания за набиране на книги за фонда на трите къщички за книги в градския парк.

Инициативата за библиотеките на открито, която се осъществява със съдействието на Професионалната гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии, започна през миналата година. Тогава бяха поставени къщичките в парка и бе обявена първата кампания за събиране на книги. През зимата къщичките бяха временно демонтирани и се предстои поставянето им отново в парка, за радост на хората, обичащи да четат. За целта е необходимо фондът на малките библиотеки да бъде допълнително обогатен.

От Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните призовават да дарите книги в Центъра за социална превенция на  ул. „Паисий“ № 3 /срещу пицария „Рок“/ и на партерния етаж на Комплекса за социални услуги за деца и възрастни на ул. „Търговска“ № 120, всеки делничен ден от 13.00 ч. до 17.00 ч.  до 31.03.2019 г.