Енчо Керязов гостува в гимназията по строителство

Емблематичният Енчо Керязов и международно признатите млади художници Николай Димитров и Даниел Дубаров гостуваха в час по „Свят и личност“ в Професионална Гимназия по строителство и геодезия „Кольо Фичето“. Те гостуваха по покана на лектора в часовете по предмета и зам.кмет на община Тунджа Станчо Ставрев. 
Енчо Керязов е емблема на световната циркова арена, а Николай Димитров и Даниел Дубаров правят страхотна кариера във фасадната живопис. Специалните гости разговаряха с учениците за  реализацията на мечтите, за целите в живота, за каузите, които защитават.  

В непринуден диалог с аудиторията от дванадесетокласници от специалностите „Строителство и архитектура“ и „Брокер на недвижими имоти“, Енчо Керязов сподели своята философия за успеха в живота и за големите мечти, които осмислят битието и чрез които всеки намира своето място в живота. Учениците поискаха от световноизвестния цирков артист да им демонстрира Handstand –  стойка с две ръце, на което той откликна и голямата атракция предизвика аплодисментите им.

Тандемът художници Николай Димитров и Даниел Дубаров споделиха пред зрелостниците своя творчески път – плод на техните осъзнати мечти да пътуват и да се занимават със стенопис. Те въпреки младостта си са спечелили международни отличия и имат покана за реализация на проекти в екзотични дестинации по цял свят. По време на разговора творците представиха своя възглед за преследването на човешката мечта, показаха авторски реализирани стенописи и обсъдиха ученическия идеен проект, който ще сътворят заедно с дванадесетокласници от ПГСГ „Кольо Фичето“. Сцена на техните творчески пориви ще бъде класната стая на 12ти Б .

ПГСГ „Кольо Фичето“