Една година фондация „Камен Андонов“

До нашите дарители, доброволци и съмишленици,
Измина още една година от дейността на фондация „Камен Андонов“. Тази година отново голяма част на дейността на фондацията е насочена към оказване на психологическа подкрепа на деца и възрастни, безплатно, анонимно и конфиденциално. Консултирахме хора за справяне с житейски кризи, травматични и стресови ситуации. Оказахме помощ на хора, преживели загуба или раздяла с близък човек. Оказахме подкрепа на деца и подрастващи чрез предоставяне на професионални съвети на тях и техните семейства. От лятото на тази година работим и с платени консултации, за тези хора, които имат възможност да си заплащат. Целта е събиране на повече средства за благотворителни кампании. През изминалата година са проведени над 300 консултации с повече от 70 човека. Част от консултираните са насочвани от психиатри.
Участвахме и в кампании, в благотворителни акции и в различни мероприятия, в подкрепа на хора в нужда.
За Коледа и Великден фондацията подпомогна чрез дарения домовете за стари хора в Ямбол и Болярско.
На Великден посетихме и дарихме лакомства на децата от Център за настаняване от семеен тип, гр. Ямбол.
В момента участваме в Национална кампания „Капачки за бъдеще“, като подарихме три коша във формата на сърца на три училища в Ямбол – ПМГ „Атанас Радев“, ОУ „П.Р. Славейков“
и НУ „Св.св. Кирил и Методий“.
За Коледа фондацията дари на Дом за стари хора „Свети Архангел Михайл“ шестканален електрокардиограф, от който домът се нуждаеше.
През месец декември 2021 г. стартирахме Кампания за закупуване на игрово съоръжение за деца със специални образователни потребности, живеещи в Център за настаняване от семеен тип. Съоръжението беше дарено и монтирано през месец август 2022 г.
В момента фондацията финансира и обучението на един от специалистите в екипа.
И сега е момента, в който искаме да изкажем най-искрени благодарности на хората, които подпомогнаха нашата дейност чрез дарения, под формата на финанси, услуги или лично участие в събития.
Благословен е този, който дава, повече, отколкото този, който получава. Затова, когато можеш да направиш добро, побързай и няма да съжаляваш!
Благодарим ви!!!❤️