Д-р Джамил Фадлие: Професията ми е огромна отговорност, но и награда

    „Професията ми е огромна отговорност, но и награда – да се грижиш за два живота, да посрещаш новия живот, да проследяваш развитието му от зародиш до човек“, казва д-р Джамил Фадлие – специалист по акушерство и гинекология с 27 години професионален опит у нас и в чужбина.
     От шест месеца насам той е част от екипа на МБАЛ „Св. Пантелеймон“. Работи в Отделението по акушерство и гинекология, преглежда и в кабинет на първия етаж в Медицински център „Дианамед 2001“ в областната болница. Работи с направление по Здравна каса.
Д-р Джамил Фадлие е участвал е в редица медицински симпозиуми. Работил е както в големи държавни, така и в частни болници. Завършил е медицина през 1990 г. в Тракийски университет – Стара Загора. Придобива специализация в София през 1996 г.
    Извършва всякакви видове акушеро-гинекологични операции, консултации и проследяване на бременността, прегледи с висококачествен 4D ултразвуков апарат, секцио и нормално раждане, цитонамазка. Издава болнични чрез Лекарска консултативна комисия (ЛКК).