Духовият оркестър към НЧ „Съгласие-1862“ с подарък към жителите на Ямбол по повод Деня на българската община

Чували ли сте мюзикълите „Котките“, „Исус Христос суперзвезда“, „Един американец в Париж“? Ами „Бохемска рапсодия“ на „Куийн“ и „В настроение“ на Глен Милър.

Истинска музикална магия, изобилие от джаз и романтика, при това съвсем безплатно за гражданите, предлага концертът на Духовия оркестър към НЧ „Съгласие-1862“, който се реализира с финансовата подкрепа на община Ямбол в навечерието на Деня на българската община.

На 11 октомври от 18.00 часа в Голямата зала на Община Ямбол под диригентството на маестро Васил Шейтанов музикантите от Градския духов оркестър ще ни потопят в неостаряващите хитове на световната сензация Карлос Сантана, на легендарната шведска група АББА, на чутовния певец и композитор Фреди Меркюри, на забележителния Джордж Гершуин, на един от най-известните композитори от края на 20 век Ендрю Лойд Уебър и на краля на суинга Глен Милър.

Солисти ще бъдат Иван Минев, Николай Николов и Антон Кирилов. Специален гост-солист на концерта ще бъде емблематичният ямболски музикант Любомир Воденичаров – Лъвето.

Една изключително богата програма, с която Градският духов оркестър към НЧ „Съгласие-1862“ ни припомня, че епохата на джаза е изключително актуална и днес и която посвещава на Световния ден на музиката – 1 октомври и Деня на българската община – 12 октомври.

Сега е моментът почитателите на непреходната стойностна музика да направят подарък за себе си и за семействата си, като запазят вечерта на 11 октомври за концерта в Голямата зала на община Ямбол.

Входът е без билети.