ДПС – Ново начало е факт и в Ямбол, коалицията регистрира пълна листа за участие в изборите

??????????????????????

„Днес регистрирахме листата на ДПС – Ново начало в Ямбол. Явяваме се с пълна листа от 8 кандидати за народени представители. Залагаме на утвърдени и отговорни личности, желаещи да работят за добруването на региона и страната”. Това заяви Лора Каламерова, член на Централния съвет на ДПС, при подаване на документите за регистрация на коалицията в РИК.

Сейфи Мехмедали

Водач на листата е Сейфи Мехмедали. „Той е човек свързан с нашия регион, завършил е през 2005 г. Техническия колеж в Ямбол. Впоследствие е завършил Международни икономически отношения във Варна, както и инженерна специалност в Минно-геоложкия университет в София. В момента е председател на общинския съвет в Джебел. Г-н Мехмедали е дълбоко свързан с ДПС още от младежките си години. Имам лични впечатления от съвместната ни дейност в ЦС на партията и считам, че той е достойна кандидатура за нашата област”, посочи Каламерова.

Николай Ганев

На второ място е Николай Ганев, който е и председател на местната организация на ДПС – Ново начало. Ганев е добре познат в областта, един от заслужилите спортни деятели на Ямбол и човек с опит в политиката и местната власт. „ДПС – Ново начало е факт в България, ДПС – Ново начало е факт и в Ямболска област. Стъпваме на традициите на Движението за права и свободи, което винаги е било либерална и национално отговорна партия, но приветстваме и желанието за обновяване и модернизация. В това отношение изцяло заставаме зад ръководството на партията и идеите на коалицията, с която се явяваме на тези избори”, заяви при регистрацията на листата Николай Ганев.

Той подчерта, че полученият на предните избори мандат в Ямбол се дължи изключително на работата на местните структури, на хората от региона. „Ще разчитаме на тях и сега, амбицирани сме да повторим този успех и дори да подобрим резултата си в областта като абсолютен брой гласове. Поставяме това ново начало в интерес на хората”, бе категоричен Ганев.

На трето място в листата е Радостина Стефанова. На четвърта позиция е Мария Димитрова. Пети е Денис Димов, шести е Метин Юмеров, седми Денчо Денев, а осми Стилиян Иванов, който е капитан на баскетболния отбор на Ямбол.

netnews.bg