Местни избори 2019: Димитър Иванов: „ГЕРБ Славов“ не съществува, ПП ГЕРБ Ямбол продължава да работи за Ямбол!

     Областният координатор на ПП ГЕРБ и кандидат за кмет на ГЕРБ за Ямбол Димитър Иванов заедно с избраните за общински съветници д-р Димитър Рунков, Александър Стойков, Стойко Стойков, д-р Татяна Петкова, Емилия Кремъкова, Георги Георгиев, Ефтим Важаров и Явор Брънков дадоха брифинг за журналисти, на който изразиха благодарност към всички подкрепили и гласували за ПП ГЕРБ на местни избори в Ямбол и областта.

    „Постигнатите резултати са ясни. Поздравявам избраните за кметове Петър Киров Елхово, Атанас Киров Стралджа и Христо Христов Болярово. В „Тунджа“ предстои балотаж. Наш основен опонент там е БСП. Очакванията ни да имаме добър резултат, както на общинска ниво, така и в основни села. В Ямбол ПП ГЕРБ не отива на балотаж. Общинските ни съветници са 9. Тепърва предстоят политическите анализи, но една от основните причини да не сме на балотаж е това, че бившият областен координатор и бивш член на партията Георги Славов разколеба партийния вот, но не успя все пак да постигне това което искаше, да разцепи ГЕРБ. В ПП ГЕРБ започна промяна и тя ще продължи. Промяна в отношението, в начина на действие и връщане на доверието“, това каза в встъпителните си думи Димитър Иванов. В този смисъл Иванов беше категоричен, че в Ямбол няма „ГЕРБ Славов“, а само ПП ГЕРБ Ямбол и политическа сила, която продължава да работи за Ямбол в новия Общински съвет.

    Той обясни още, че ПП ГЕРБ в Ямбол ясно и последователно следва десни политики и мнението на партийното ръководство е, че Ямбол трябва да продължи да се развива ускорено в тази посока.

    Като основен опонент в тази кампания на ПП ГЕРБ, както на национално, така и на местно ниво бе посочена БСП. Една от задачите на партията в следващия период е, да бъде обърната тенденцията и Ямбол отново да бъде град оцветен в синьо на изборната карта.

    „Гражданите на Ямбол са активни и разумни и те ще изберат в неделя кмета, който искат да ги управлява и които да защитава интересите им. Свободен и демократичен е изборът. Моят призив е да се гласува!“, каза Димитър Иванов.

     Едно от новите лица в ОбС Ямбол, д-р Димитър Рунков, категорично заяви, че не съжалява за приетото предизвикателство и е уверен, че с този екип, който обича и ще работи за Ямбол, резултатите ще бъдат много бързо видими.

    „С нов подход, с различен начин на водене на политиката, убеден съм ще върнем доверието в ПП ГЕРБ в Ямбол“, това каза и Александър Стойков. Като председател на предизборния щаб и отчитайки ситуацията, той определи резултатите за добри. „Имаме много да работим, да върнем доверието в най-голямата политическа сила. Индикатор ще са следващите парламентарни избори. Промяната в ПП ГЕРБ Ямбол продължава“, категоричен е Александър Стойков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление