Гребната база на Ямбол посреща тридневен фестивал

Гребната база на Ямбол ще посрещне първия тридневен открит музикален фестивал RAVE ON!pres. BACK TO THE ROOTS – Open Air Music Festival.

Събитието ще е без такса за вход и ще се проведе от 29-ти септември до 1 октомври. Фестивалът активно подкрепя и обединява българската ъндърграунд сцена и е организиран изцяло от млади артисти с цел популяризиране на електронната музика и култура, както и предоставянето на поле за изява, трансфер на знания и обмяна на опит в сферата на музиката и съвременното изкуство.

В навечерието на Световния ден на музиката организаторите от RAVE ON! предлагат на жителите и гостите на Ямбол едно невероятно музикално изживяване. Зрителите ще могат да се забавляват с над 20 от най-успелите млади диджеи и изпълнители като Павел Петров, Николай Киров, L 33 (Даян Куцаров), Sechnia и други, така и известни изпълнители като Колеца и Флойд и др.

Двата фестивални дни ще са изпълнени с дръм енд бейс, модерно хаус и техно звучене. Танците ще са съчетани и с разнообразие от любителски класове и обучения, работилници и занятия, развлекателни игри и турнири, арт пърформанси, базар на занаяти и ръчно изработени изделия.

Община Ямбол е партньор на фестивала.