Граждански диалог на тема образование ще се проведе в Ямбол

Граждански диалог на тема образование ще се проведе в Ямбол на 11 март 2019 година (понеделник) от 17:30 часа в сградата на Културно-информационен център „Безистена“. Събитието е  част от платформата за граждански диалози  „Европа в нашия дом“. В рамките на форума ще бъдат дискутирани развитието на образователната инфраструктура в населените места, ролята на европейската солидарност, както и националните и местни политики в сферата на образованието.

      Участие в срещата ще вземат заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева, народният представител от ГЕРБ и член на Комисията по образованието и науката в Народно събрание Ася Пеева,  народният представител от ГЕРБ – Ямбол д-р Юлиян Папашимов, кметът на община Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов,  областният управител Димитър Иванов и др.

    Поканени да вземат участие в дискусионния форум са още директори и учители от училища и детски градини от Ямболска област, представители на неправителствени  организации и граждани.