Георги Амуджиев е новият президент на Ротари клуб – Ямбол

На 27-ми юни 2023 година, в ресторант „Боровец“ се състоя тържествено посрещане на Новата Ротарианска година и официалната церемония за смяна на Бордовете на Ротари клуб-Ямбол. В словото си Президентът на клуба Захари Захариев припомни основните моменти в дейността на ямболските ротарианци през изминалата година, насочена в служба на общетството в регионален, национален и международен план. Той подчерта, че в духа на 25 годишната традиция на РК-Ямбол изпълнените проекти бяха добре обмислени и устойчиви, а оказваната помощ действена и навременна. Огърлицата на Президента беше приета официално от новия Президент на клуба Георги Амуджиев, който в първото си слово изтъкна необходимостта от спазване на приемствеността, надграждане при изпълнението на планираните дейности в бъдеще и укрепване на приятелството.
Официалната церемония продължи със сдаване на Президентската огърлица и от Президентът на Инър Уил клуб-Ямбол Делка Амуджиева на новия Президент на дамския клуб Яна Николова.
Скъпи гости на тържеството бяха приятелите от Сателитен Ротари клуб-Твърдица и младите членове на възстановения Интеркт клуб-Ямбол.
Да пожелаем на новите Президенти на Ротари клуб и Инър Уил клуб в Ямбол успешна служба и крепко приятелство през Новата 2023-2024 Ротарианска година!