Верижна катастрофа в Ямболско, има ранени

Временно е ограничено движението по пътя между Ямбол и село Веселиново заради катастрофа между три автомобила. Сигналът за инцидента е от 13:40 часа, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова, цитирана от БТА.

Четирима пострадали са транспортирани от екипи на „Спешна помощ“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ в Ямбол.

Тежко е състоянието на двама от четиримата пострадали при катастрофата между три автомобила на пътя между Ямбол и село Веселиново, съобщи заместник-директорът на областната болница „Св. Пантелеймон“ д-р Валентин Вълчев. Момиче на 24 г. е с фрактури на таза и на бедрото, приета е за операция в Отделението по ортопедия. Момче на 19 години е в Отделението по реанимация, с черепно-мозъчна травма и счупване на прешлени.Другите двама са леко пострадали, не се налага да бъдат хоспитализирани. С травма на рамото е 19-годишен. Прегледано е и 15-годишно бременно момиче, пострадало при катастрофата. Вероятно ще бъде освободено за домашно лечение, няма опасност за нея и бебето, каза още д-р Вълчев.

Движението в участъка на катастрофата се регулира се от екипи на „Пътна полиция“. 

novini.bg

© Булфото