Валентин Ревански, кмет на Ямбол: Бъдете заедно и си помагайте!

Уважаеми съграждани, в навечерието на един от най-светлите християнски празници, Рождество Христово, искаме от сърце да Ви пожелаем здраве, вяра в доброто и топлина във всеки ямболски дом. Пожелаваме ви винаги да бъдете заедно с близките си, да се подкрепяте и да си помагате! Защото най-скъпият подарък не е под елхата, а е в сърцето! Там, където се чувстваме най-спокойни и най-щастливи – у дома, в родния ни град! Съхранявайте български традиции и нека тези празници ви донесат всичко онова, за което сте мечтали!

Благодарим ви, че решихте да продължите да вървим заедно по пътя на развитието на Ямбол, вече пета година. Предстои ни много работа, дори в мащабите, в които си я представяме, изглежда непосилна. Но сме убедени, че с много труд и с общи усилия, можем да постигнем много.

Вече познавате нашия екип добре – ние сме хора, които не обичаме да говорим, а предпочитаме да работим. Отново ще разчитаме на вашата помощ, за да пазим и поддържаме всичко това, което е направено или наследено от нашите предци, които са работили и дарявали, за да го има Ямбол като град – за нас и за нашите наследници.

Ямбол е специален град, защото хората в него са специални! Всички виждаме, как през последните години, в нашия град има особена гражданска енергия. Заедно показахме и доказахме на цяла България, че Ямбол има с какво да се гордее – със своята история, със своите възстановени паметници на културата и със своите богати традиции! Но нашето най-голямо богатство са гражданите на Ямбол!

Искаме от сърце да Ви благодарим за подкрепата през последните няколко години.

Светли празници, скъпи съграждани!

Успешна, щастлива и здрава Нова година! Бъдете заедно и си помагайте!

 

С уважение и благодарност,

Валентин Ревански