БЧК – Ямбол с летни уроци по „Първа помощ и пътна безопасност“

ПЕРИОД НА РЕАЛИЗАЦИЯ: 5 юни – 16 юни 2023 година / 10 занимания /.
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА УРОЦИ: Велоплощадка / кв. „Хале“/, ул.“Любен Каравелов“.
ОРГАНИЗАТОР: Български Червен кръст – Ямбол
Програмата е полезна, защото подготвя децата от ранна възраст как да избегнат инциденти при движение на улица, игра на улица, пресичане на пешеходни пътеки и светофари и др.
БЧК-Ямбол провежда уроци по пътна безопасност, които са неделима част от образование, възпитание и оформяна на децата, като личности. Съвременната пътна среда е агресивна за детето, защото то няма изградени навици да се предпазва само.
Не бива да се пренебрегва и факта, че пътните инциденти много често са причина за загуба на близки хора, в резултат на неспазване на правила на движение, дисциплина и др.
Ако желаете и Вашето дете да се включи в това „Социално учене“ можете да се запознаете с нашите програми за участие в уроци по „Първа помощ и пътна безопасност“.
Уроците ще се провеждат всеки делничен ден на Велоплощадка, на адрес: ул.“Любен Каравелов“, к-с „Хале“, продължителност 60 минути, от 10ч. до 11ч.
Родителите, които желаят да включат деца си в обучителната програма на БЧК – Ямбол в летни уроци по „Първа помощ и пътна безопасност 2023“, трябва предварително да попълнят заявление – декларация за съгласие по образец, предоставена от БЧК-Ямбол.
Таксата за участие в уроците е в размер на 60 лв. за 10 часа, покрива разходи за ползване на технически средства, учебни помагала, рекламни материали, грамоти и хонорар на обучител.
Лице за контакт: Гергана Георгиева – специалист в Секретариата на Обл.Съвет на БЧК – Ямбол, тел.: 0886396607, 046664424.