Благотворителен концерт и пазар в село Роза ще подкрепи малката Ирен от Ямбол

Благотворителен концерт, в помощ на малката Ирен от Ямбол, събира над десет артисти в една обща програма, която ще съчетае народния фолклор с модерната музика. Част от събитието ще бъде и пазар, на който местни тунджански производители ще продават своята продукция, като част от тяхната печалба също ще бъде дарена в подкрепа на Ирен.

Музикалното събитие ще включи певческите изпълнения на Ивета Костова, Стоянка Чирпанлиева, близнаците Димана и Янимир Демиреви, както и други местни певци. Програмата ще бъде допълнена и от танците на ямболските състави “All Steps” и „Ямболи“, розенският фолклорен състав „Усмивка“ и други.

Успоредно с концерта, нашият благотворителен пазар включва широка гама от домашни производства. От биопродуктите на Петър Петров и съпругата му Десислава, сладкия мед от Пчеларна ферма Аврамови на Здравко Аврамов, ръчно изработените бижута и аксесоари на Татяна Йовчева, артикулите на родолюбивата Жана Михова, до домашните зеленчуци на Иван Димитров от Стара река, има по нещо за всеки.

Пазарът ще стартира от 17:30 часа на централния площад в село Роза, а концертната част ще започне с час по-късно, от 18:30 часа, на същото място.

Организаторите, в лицето на Сдружение „Роза-2022“ и Гражданска инициатива „С Тунджа в сърцето“ коментират, че са избрали мястото за провеждане на благотворителните дейности, да бъде в село Роза, не случайно: „В последната година и половина в Роза се събраха над 16 000 лева за различни благотворителни инициативи, като имено това прави селото едно от най-подходящите места за организиране на подобно мероприятие“.

Организаторите обещаха още много емоции и хубави спомени, като се надяват заедно да помогнем на малката Ирен в нейната борба за живот.

Ако някой има желание да помогне на малката Ирен с парична сума, може да го направи чрез тази банкова сметка – IBAN: BG06FINV91501317676245, Титуляр: Ирен Евгени Христова, Първа инвестиционна банка.