Благотворителен концерт за деветия рожден ден на ДЦПЛУ „Св. Франциск“ с. Веселиново

С благотворителен концерт отпразнува своя девети рожден ден Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Франциск“ с. Веселиново.
В салона на читалището в с. Калчево се събраха потребители на услугата, техни близки и приятели, за да споделят с тях празника.
Заместник-кметът на община „Тунджа“ Татяна Стоева поздрави потребителите и социалните работници в Дневния център, с поздрав към тях се обърна и кметът на с. Калчево Петрана Георгиева.
Богата програма на самодейци от Ямбол и от община „Тунджа“ зарадва момчетата и момичетата от „Св. Франциск“, които се забавляваха искрено на всяко изпълнение.
На сцената се изявиха различни формации на Танцов състав „Радика“ към НЧ „Умение-2003“ гр. Ямбол, Певческа група към Пенсионерски клуб с. Дражево, Певческа група към Пенсионерски клуб с. Калчево, Танцов състав „Детелини“ с. Стара река и певицата Генка Илиева.
Специален музикален поздрав към своите приятели бяха подготвили потребителите от Дневен център за пълнолетни лица с увреждания към Фондация „Милосърдие“ гр. Сливен.
Накрая на сцената излязоха и самите рожденици – потребителите на Дневния център, които изпълниха песента „Приятелството се подарява“ и заредиха с доброто си настроение и усмивките си всички, а на хороводната китка на Генка Илиева се извиха кръшни хора.
Празникът продължи с торта и свещи и с почерпка за всички, за да остане у тях незабравим спомен за рождения ден.