Ангел Джамбазки: Листата на ВМРО в Ямбол е от интелигентни и борбени хора

Борба за спиране на нелегалната миграция и „Зелената сделка“, за защита правата на българите в Република Северна Македония, отстояване на традиционните християнски ценности и семейство, срещу джендър пропагандата – това ще продължим да отстояваме на европейско и на национално ниво, каза водачът на листатата на ВМРО-БНД за европейските избори Ангел Джамбазки в пресклуба на БТА в Ямбол. 

Джамбазки представи кандидатите на ВМРО – БНД в 31-ви Ямболски избирателен район за парламентарния вот. Водач на листата е предприемачът инж. Емил Попов. В нея са и екологът Пенка Атанасова, адвокат Калина Манева и о. з. полк. Димитър Димитров.

Листата на ВМРО в Ямбол е съставена от интелигентни и борбени хора, които са доказали качества в своите професионални сфери, каза Ангел Джамбазки по време на представянето им.

На пресконференцията присъства и Мария Цветкова – кандидат на ВМРО за български представител в Европейския парламент, която е родена в Ямбол.

Ще водим битка срещу всяка една политика, която би навредила на българските граждани, би нарушила суверенитета или нашата национална сигурност. Ние сме за Европа на нациите и да се чуе гласът на България, което успешно отстояваше през последните два мандата в Европейския парламент най-борбеният български евродепутат Ангел Джамбазки, заяви Цветкова.

С подготовката, която има Мария Цветкова, би била много по-полезна и убедителна от по-голямата част от евродепутатите, които не представляват българската нация, а своите началници от Брюксел, отбеляза Джамбазки.     

 

Основната кауза на „ВМРО – Българско национално движение “ е защита на националната идентичност и националния интерес, заявиха кандидатите на партията за народни представители и за Европейски парламент в Ямбол. 

 

На изборите на 9 юни можете да подкрепите ВМРО-БНД с номер 26!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.